joi, 9 aprilie 2015

Sărbători Pascale

Suntem în ajunul sărbătorilor Pascale care îşi schimbă data în fiecare an.În anul acesta ne vom bucura de sărbătoarea Paştelui chiar în acest weekend.Această sărbătoare este unica scăpare pentru sufletele noastre în care am lăsat să intre fărădelegile.Este ieşirea din flacăra ispitelor şi tentarea spre o viaţă mai bună.
Lumina şi căldura acestei sărbători intră in fiecare casă şi în fiecare inimă,dar nu fiecare o îmbrăţişează.Oamenii nu se ispăşesc la timp şi intră într-o sărbătoare murdari la suflet,intră în biserică fără a şti pentru ce au intrat,sunt ameţiţi de cuvinte murdare şi gînduri smulse din sînul infernităţii.
Această sărbătoare inocentă este o strigare la conştiinţa umană care doarme de veacuri.Paştele ne reaminteşte de valorile morale,de credinţa fie în sine fie în Ceva Sfînt şi desigur ne reaminteşte că lucrurile şi faptele nu rămîn nerăsplătite.
Atmosfera de Paşti este una feerică,este momentul de satisfacţie sufletească petrecut în componenţa familiei.Mai puţin contează mîncărurile şi băuturile de pe masă.
Mergînd la biserică ani la rînd,observ oameni cu felurite bucate înşirate pe teritoriul bisericii care îşi aşteaptă rîndul sfinţeniei, şi este o mare bucurie pentru mine să observ că lumea este adepta acestei sărbători,care necesită atenţie şi făgăduire.
Vă urez un Paşte cît se poate de călduros!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu